Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, 2024

Το υδρογόνο ως βάση για την παραγωγική ανοικοδόμηση της Ελλάδας

Η οικονομική κρίση αποσπά την προσοχή των ανθρώπων ακόμα και από εφευρέσεις μείζονος σημασίας, οι οποίες όχι μόνον μπορούν να την αντιμετωπίσουν με επιτυχία αλλά και να λύσουν το ενεργειακό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν πρόκειται για σενάριο συνωμοσίας, αλλά για την απόλυτη πραγματικότητα στην οποία υποκλίνεται πλέον ο επιστημονικός κόσμος της χώρας και το ερώτημα που γεννάται είναι απλό.

Τι κάνει η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου η συγκλονιστική εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου να πάρει σάρκα και οστά, εφ’ όσον μόνος του είναι περισσότερο από σίγουρο, δε μπορεί να σηκώσει το βάρος της εφαρμογής ενός τέτοιου «εργαλείου», για λόγους οικονομικούς, γεωπολιτικούς και πολλούς άλλους;

Επιστημονική ημερίδα: Το υδρογόνο ως βάση για την παραγωγική ανοικοδόμηση της Ελλάδας / Ενέργεια από νερό – Το ελληνικό θαύμα

Ο εφευρέτης έχει κατορθώσει να διασπάσει το μόριο του ύδατος με ηλεκτρομαγνητική μετατροπή εδώ και αρκετό διάστημα και με τη χρήση κράματος υλικών να παράξει ενέργεια.

Η εφαρμογή της εφεύρεσής του παρουσιάστηκε από την τηλεόραση της «Ζούγκλας» με επανειλημμένες εκπομπές, φαίνεται όμως ότι ήταν τόσο εντυπωσιακή που δεν μπορούσε να γίνει πιστευτή. (So good to be true).

Η απόδοση σε ενέργεια της εφεύρεσης του Πέτρου Ζωγράφου πλησιάζει το απόλυτο σχεδόν 100% όταν η απόδοση των καυσίμων κυμαίνεται στο 18%! Είναι πολύ μεγαλύτερη και από εκείνη της πυρηνοηλεκτρικής ενέργειας που δεν μπορεί να ξεπεράσει το 22%.

Το επιστημονικό μυστικό του είναι η συχνότητα και τα κράματα υλικών που χρησιμοποιεί.

Πρόκειται όμως για νεράκι του Θεού και κράματα πάμφθηνων υλικών τα οποία ο καθένας μας θα μπορούσε εύκολα να προμηθευθεί στο εμπόριο.

Ναι είναι η Ελλάδα που ξεφυτρώνει πάλι εκεί που δεν το περιμένεις και κάνει την μεγαλύτερη επανάσταση και φυσικά η Ελλάδα όλων των κακοδαιμονιών, της αδιαφορίας και της έλλειψης σοβαρότητας όταν η στιγμή το απαιτεί.

Το υδρογόνο ως βάση για την παραγωγική ανοικοδόμηση της Ελλάδας 2

Έτσι ο εφευρέτης παραμένει στο επίπεδο ανακοινώσεων και ημερίδων, διστάζοντας να συνεργαστεί με ξένα επιστημονικά κέντρα αλλά και αρνούμενος κάθε συνεργασία με βιομηχανικούς κολοσσούς, από τον φόβο μίας πιθανής διαρροής των μυστικών της εφεύρεσης και φυσικά της κλοπής ενός προϊόντος που δεν έχει ακόμα πατενταριστεί παγκοσμίως.

Αφορμή του σημερινού δημοσιεύματος η παρουσία του Ζωγράφου σε επιστημονική ημερίδα για μία ακόμα φορά…

Η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Το υδρογόνο ως βάση για την παραγωγική ανοικοδόμηση της Ελλάδας»

Την ημερίδα άνοιξε ο Πέτρος Ζωγράφος, Ηλεκτρονικός, Ερευνητής – Εφευρέτης και ανέπτυξε το θέμα «Το νέο μοντέλο παραγωγής και κατανάλωσης ενέργειας με βάση το Υδρογόνο». Ο γνωστός για τη μεγάλη εφεύρεση που παράγει ρεύμα με νερό, Πέτρος Ζωγράφος, ανέδειξε τις προοπτικές που διανοίγονται για τη μετάβαση σε ένα νέο ενεργειακό μοντέλο, προς οφέλος ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ανέλυσε επίσης τις ιδιότητες της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και ιδιαίτερα του οπτικού φάσματος, καθώς επίσης και την ευαιθησία του ανθρώπινου οφθαλμού στο να διεγείρεται μόνο με 5 ή 6 φωτόνια. Επίσης ο ερευνητής Πέτρος Ζωγράφος μετά από ερώτηση που του έθεσαν γύρω από το ορατό φως απήντησε ότι «το ανθρώπινο μάτι μπορεί να διεγερθεί αρχικά από το κόκκινο χρώμα που το εύρος του κυμαίνεται από 630 έως 700nm και τέλος από το ιώδες του οποίου το εύρος κυμαίνεται από 400 έως 440nm. Αυτή είναι και η υψηλότερη συχνότητα που μπορεί να δει ο άνθρωπος. Επιπλέον πρέπει να γνωρίζουμε ότι απόλυτα μονοχρωματικό φως είναι πολύ δύσκολο να συναντήσουμε διότι απαιτούνται πολλά φίλτρα κλπ. Το απόλυτα μονοχρωματικό φως μπορεί να παραχθεί μόνο με ακτίνα λέιζερ».

Σημαντικά ζητήματα επιστήμης, ενέργειας και ανάπτυξης αναδείχτηκαν στην επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Το υδρογόνο ως βάση για την παραγωγική ανοικοδόμηση της Ελλάδας», που πραγματοποιήθηκε στο AEGEAN COLLEGE την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017.

Οι υπόλοιποι ομιλητές ήταν οι ακόλουθοι:

Ιωάννης Σπηλιόπουλος Δικηγόρος, Διδάκτωρ Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Κολωνίας

“Αιρετική σκέψη – Καινοτομία : O πλούτος που περιφρονούμε»

Βασίλης Πολυμένης, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Διοίκησης στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

«Ανταγωνιστικότητα, ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός»

Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, Iατρός, Καρδιολόγος -Πνευμονολόγος, Συντονιστής του Πανεπιστημονικού Μετώπου της Χώρας & του Απόδημου Ελληνισμού, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

«Η αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης νοσηρότητας του πληθυσμού από ανθρωπογενή αίτια»

Λάμπης Τομάσης, Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Μηχανικός Master of engineering Πανεπιστημίου Portsmouth, Μasters of ΜΒΑ Πανεπιστημίου Πατρών –συνεργάτης Μ.Ι.Τ.

«Ενέργεια από υδρογόνο, η λύση για την προστασία του περιβάλλοντος»

Πέτρος Ζωγράφος: «Το νέο μοντέλο παραγωγής και κατανάλωσης ενέργειας με βάση το Υδρογόνο»

Πέτρος Ζωγράφος: «Το νέο μοντέλο παραγωγής και κατανάλωσης ενέργειας με βάση το Υδρογόνο»

Οι ομιλίες της ημερίδας «Το υδρογόνο ως βάση για την παραγωγική ανοικοδόμηση της Ελλάδας»

Οι ομιλίες της ημερίδας «Το υδρογόνο ως βάση για την παραγωγική ανοικοδόμηση της Ελλάδας»

Διοργάνωση:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Σ.Μ.Α.Δ.Ε.)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ Hellagen.gr

Η καταγραφή των άρθρων στο hellagen.gr είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με αφιλοκερδή σκοπό. H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται, (όπως επισημαίνεται στους όρους χρήσης), μόνο με την προϋπόθεση αναφοράς της πηγής με ενεργό link προς το πρωτότυπο άρθρο και με την ένδειξη Hellagen.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου

Αειφόρος, Χαμηλού Κόστους, Περιβαλλοντικά Φιλικότατη Πηγή Ενέργειας από την Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου: Επαναστατική Μέθοδος...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x